Meubelfabriek in Turkije

De onderneming produceert op dit moment met name bankstellen en fauteuils voor de Nederlandse markt
De onderneming produceert op dit moment met name bankstellen en fauteuils voor de Nederlandse markt. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Turkije

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25578

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

De onderneming produceert op dit moment met name bankstellen en fauteuils voor de Nederlandse markt. Het vastgoed waarin de productie plaatsvindt is in eigendom van de onderneming. Binnen de goed draaiende onderneming wordt er gewerkt met een team van ca 18 FTE. De locatie en het aanwezige management maken het relatief eenvoudig om de productie zeer sterk uit te breiden.

Locatie
Zeer gunstig en centraal in Turkije gelegen meubelfabriek, grondoppervlakte ca. 11.000m2 en de opstallen zijn ca. 4500m2 groot. Het pand is in 2004 gebouwd en verkeert in goede staat van onderhoud.

Reden verkoop
De Nederlandse eigenaren staan in verband met hun leeftijd open voor verkoop (van een deel) van de aandelen en de mede-eigenaar die al jaren verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van de productie heeft de wens uitgesproken dat nog ca. 5 jaar te willen doen.

Geschikt voor
Een zeer interessant bedrijf voor een strategische partij die haar productie wil uitbreiden of wil verplaatsen. Turkije biedt op dit moment interessante kansen om kwalitatief goede producten te fabriceren tegen zeer concurrerende prijzen.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.