Modern autoschadeherstelbedrijf

In ruim opgezet pand met 25 werkplekken


Beschrijving

Een gespecialiseerd en modern autoschadebedrijf in Midden-Nederland. Het bedrijf is actief in het totaalschadeherstel. Het bedrijf is gevestigd in een ruim opgezet pand met 25 werkplekken, waardoor naast het herstel van personenauto’s ook de schade aan bedrijfswagens, campers of caravans hersteld kan worden. 

Bijzonderheden
Door de centrale ligging in Nederland en de goede bereikbaarheid vanaf de snelweg, is de onderneming voor zowel klanten als leveranciers gunstig gelegen. De onderneming is aangesloten bij diverse verzekeringsmaatschappijen voor de afhandeling van met name particuliere schades. Daarnaast zijn er samenwerkingsafspraken met diverse autobedrijven in de regio.  

Hoogwaardig en modern
De onderneming beschikt over de modernste reparatietechnieken en geavanceerde reparatiemethodes en investeert continu om het kennisniveau van de mensen te verhogen.

Klanten
De onderneming beschikt over een zeer uitgebreid klantenbestand wat is opgebouwd door kwaliteit en service te leveren.

Financieel

  • De omzet bedroeg in 2019 circa € 1.000.000.
  • Er zijn geen schulden aan externe partijen.

Interne organisatie
Er zijn naast de 2 eigenaren 8 personeelsleden in dienst, waarvan 6 fulltime en 2 parttime. Samen met ingeleende personeelsleden zijn er circa 10 FTE bij de onderneming werkzaam.

Reden verkoop
De huidige ondernemers naderen de pensioengerechtigde leeftijd waardoor verkoop een van de strategische opties is.

Overname kandidaat
De onderneming is zeer geschikt voor een strategische partij of een investeringsmaatschappij actief in de automotivebranche. Een MBI-kandidaat is ook welkom mits deze beschikt over voldoende eigen middelen.

Transactie
De verkoper geeft de voorkeur aan een aandelentransactie waarbij de koper aandeelhouder wordt van de huidige onderneming. De verkoper wenst het bedrijf uiteindelijk voor 100% te verkopen.

Onroerend goed
De aandelen zijn over te nemen inclusief huur van het onroerend goed. In combinatie met de overname van de aandelen is overname van het onroerend goed ook bespreekbaar.

Verdere procedure
Bij wederzijdse interesse zal na het tekenen van een geheimhoudingsovereenkomst verdere informatie worden verstrekt.

Omzet

€ 1.000.000

Winst

EBITDA € 80.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Midden Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek, Overig

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28858

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!