Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Modern meubelspuitbedrijf

Actief in het hogere segment met groeipotentie


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in spuitwerk voor woning- en winkelinrichting, betimmeringen van jachten en serieproducties. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren voor ca. € 400.000 geïnvesteerd in de meest moderne apparatuur. Daarmee is de capaciteit inmiddels toereikend voor een verdubbeling van de omzet in de komende jaren.

Kerncijfers
Ca. € 1,4 miljoen omzet en een EBITDA van ruim € 200.000 (16%).  Daarnaast heeft het bedrijf een gezonde balans.

Levering
De onderneming levert voornamelijk aan interieurbouwers, architecten, meubelmakers en jachtwerven. De onderneming heeft een aantal grote vaste klanten. Het is een lean & mean georganiseerd bedrijf met ca. 12 FTE's.

Kwaliteit
In de 20 jaar van haar bestaan heeft de onderneming een zeer goede naam opgebouwd wat betreft de constant hoge kwaliteit van het geleverde werk en door de totale dienstverlening.

Transactievorm
De aandelen worden aangeboden omdat de aandeelhouders tot het inzicht gekomen zijn dat het bedrijf in de komende groeifase een ander type bestuurder nodig heeft.

Geschikt voor
Belangrijke eigenschappen van de ideale koper zijn zowel commerciële kwaliteiten als people management skills. Geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten met ruime eigen middelen.

Omzet
€ 1,400,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
11-20
Regio
West Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26661