Met ca. 85% professionele opdrachtgevers

Het bedrijf is actief in de onderhoud-, verbouw-, afbouw- en renovatiewerkzaamheden. Neem contact op via Brookz voor meer informatie

OMZET

€ 3.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23148

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Ter overname aangeboden; een onderhoudsbedrijf in de regio van Amsterdam, met een omzet van ca. 3 miljoen euro. Het bedrijf is actief in de onderhoud-, verbouw-, afbouw- en renovatiewerkzaamheden. Klantenwerk en groot onderhoud valt ook onder hun activiteiten.

Bijzonderheden
Veelal werkt de onderneming voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen en diverse bedrijven. Het aantal personeelsleden is ca. 25 personen. Het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.