Onderhoudscontracten hoveniersbedrijf

Inclusief hoveniers, geen onroerend goed-verplichting

Activiteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. Neem contact op via Brookz
Verkocht
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 300.000
FTE 2-5
Beschrijving

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt.

Kerncijfers
Het gemiddelde omzetniveau bedraagt € 300.000,- op jaarbasis, het bedrijf kent een structurele winstgevendheid. De omzet bestaat voor circa 40% (+/- € 125.000) uit vaste onderhoudscontracten.

Werknemers
In het bedrijf zijn 4 werknemers (voorman, allround hovenier en 2 assistent hoveniers) actief naast de ondernemer. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio Breda.

Activiteiten
De bedrijfsactiviteiten dienen na overname te worden verplaatst van de huidige locatie. Een tijdelijke overgangssituatie is vanzelfsprekend bespreekbaar. Tevens behoren tot de beoogde overname geen activabestanddelen, dit is optioneel en zal afgestemd worden naar de behoefte van de kandidaat-koper.  

Perspectieven
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat op zoek is naar uitbreiding. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Reden verkoop
Wegens gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt de portefeuille aan onderhoudscontracten en het personeelsbestand van een goedlopend hoveniersbedrijf te koop aangeboden.

Transactie
Het betreft een activa-transactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld. 

Brookz Sectormonitor Bouw & Installatietechniek
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Bouw & Installatietechniek? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Bouw & Installatietechniek jou bij helpen.

Verkocht
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 300.000
FTE 2-5