Gespecialiseerd in Sociale Wet- en Regelgeving

De onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving en voorkomt dat haar klanten onnodig te veel betalen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25932

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Deze toonaangevende onderneming is specialist op het gebied van Sociale Wet- en Regelgeving en voorkomt dat haar klanten onnodig te veel betalen of dat er gelden in de vorm van subsidies of stimuleringsmaatregelen onbenut blijven.

Kerncijfers
De organisatie is in de afgelopen 3 jaar hard gegroeid van een omzet van circa € 350.000,- naar een omzet van zo’n € 1.200.000,-.

Gezochte kandidaat
De twee huidige DGA’s zoeken een toetredende partner om de onderneming de komende jaren verder te laten groeien en te professionaliseren.

Geschikt voor
Een interessant bedrijf voor bijvoorbeeld een strategische partij om middels deze acquisitie direct over de organisatie, specialistische kennis en slagkracht te beschikken om haar dienstverlening meer dan profijtelijk uit te breiden.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer is is op zoek naar een (strategische) partner om samen de onderneming verder te laten groeien.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.