Stabiele maandelijkse omzet en winst

Goedlopende kunstuitleen met 600 abonnementen en ruim 2.000 kunstwerken wordt te koop aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 150.000

EBITDA

Nettowinst € 50.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Detailhandel
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#27810

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Goedlopende kunstuitleen met 600 abonnementen en ruim 2.000 kunstwerken wordt te koop aangeboden. Dit kunsthuis heeft een grote groep van trouwe abonnementshouders. Door de grote spreiding van het aantal abonnee's en de relatief kleine bedragen die iedere abonnee betaalt, is de omzet zeer stabiel.

Abonees
De abonnee's betalen een huurbedrag per maand voor hun kunstwerk, in combinatie met een klein spaarbedrag. Dit spaarbedrag wordt gereserveerd en mag door de abonnee's worden uitgegeven aan de aankoop van een kunstwerk.

Aangeboden wordt

  1. Een kunstcollectie van ruim 2.000 werken, waaronder zeer veel werken van Herman Brood, Corneille en andere grote namen. Waarde collectie > EUR 1.2 mln.
  2. Een vaste maandelijkse omzet van 10 K in abonnementen waarvan 5 K spaartegoed
  3. Eventueel koop van het bedrijfspand (momenteel in bezit van eigenaar). Het pand kan ook gehuurd blijven worden voor een schappelijke huurprijs

Bereidheid eigenaar
Ondernemer is bereid eventueel een deel van de koopsom van het pand als hypothecaire financiering te verstrekken (recht van eerste hypotheek, maximaal € 100.000,-).

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.