Onderneming in software salarisadministratie

VERKOCHT

Softwarehuis gespecialiseerd in salarisadministratie en berichtenverkeer

De onderneming in softwareapplicaties specifiek voor salarisadministraties en berichtenverkeer. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 500.000

EBITDA

Nettowinst € 200.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29130

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming ontwikkelt en verkoopt softwareapplicaties specifiek voor salarisadministraties en berichtenverkeer (loonaangiften en pensioenaangiften) geschikt voor alle bedrijven in Nederland. De onderneming heeft ongeveer 1.000 klanten, gelijk verdeeld tussen MKB en accountancy. De software is standalone, d.w.z. een zelfstandige oplossing. De winstgevendheid is al jaren enorm omdat de kosten van het in de markt houden gering zijn t.o.v. de omzet.

Bijzonderheden
Het bedrijf bestaat meer dan 30 jaar en heeft een heel goede vindbaarheid in o.a. Google. Service staat bijzonder hoog in het vaandel en dat is voor veel klanten een reden bij ons te blijven. Vragen aan de helpdesk worden vrijwel altijd dezelfde dag opgelost en dat wordt gewaardeerd. De referenties zijn zeer goed. De helpdesk is gratis. De prijzen voor de software zijn laag.

Reden verkoop
Eigenaar gaat met pensioen en er is intern geen programmeur. 

Medewerkers
De overname van 1 kennismedewerker is vereist. Een 2e is mogelijk.

Geschikt voor
Deze onderneming is geschikt voor bedrijven die zich een positie op de softwaremarkt voor salarisadministraties willen verwerven of uitbreiden.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.