Organisatie bemiddelt in huur & verhuur en beheerd woonruimte in Zuid-Limburg

Een kans voor een ondernemende makelaar met ervaring in huur, verhuur en beheer van de vastgoedmarkt. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 250.000

EBITDA

€ 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28893

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende marktvraag en ook om voor de huidige eigenaren tijd vrij te maken voor andere uitdagingen is er ruimte ontstaan voor een participerende makelaar en/of overname.

Geschikt voor
Een geschikte kans voor een ondernemende makelaar met ervaring in huur, verhuur en beheer van de vastgoedmarkt die de stap naar ondernemerschap wil zetten. De propositie kan ook ingevuld worden door een strategische samenwerking met of overname door een makelaarskantoor dat vaste voet aan de grond wil zetten in Zuid-Limburg op de huur en verhuurmarkt.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.