Onderneming polijsten en stralen

Geschikt voor meewerkende vakman/vrouw


Beschrijving

Het betreft een bedrijf dat voor derden producten polijst (of straalt) als nabewerking van de fabricage of als restauratie. Van klein tot omvangrijk, bijv. van zilveren theelepels tot complete uitlaatsystemen en spaakwielen voor motoren. Met de speciale machines worden de producten van klanten in de werkplaats afgewerkt, gestraald en/of gepolijst.

Bijzonderheden
Ook op de locatie van de klant kunnen de nabewerkingen uitgevoerd worden middels mobiele apparatuur. Handwerk en vakmanschap maken er deel van uit. Het klantenbestand is zeer divers en verspreid over heel Nederland.

Medewerkers
Het bedrijf wordt gevormd door een klein team (3 FTE). Allen zijn werkzaam als “uitvoerend vakman”, ook de DGA naast zijn algemene taken.

Locatie
Het bedrijf is centraal in Midden-Nederland gevestigd in een eigen pand. Zowel huur als koop is mogelijk. Het bedrijf is evenwel ook goed verplaatsbaar naar een andere regio.

Mogelijkheden
De hoge mate van kwaliteit (veilig en duurzaam), zeer goede flexibiliteit en creativiteit naar de klant, geven een nieuwe eigenaar ruim voldoende mogelijkheden om tot verdere groei van de omzet te komen.

Omzetgroei
De weer gestaag groeiende omzet (= gelijk aan 100% bruto-marge) zorgt voor een bruto inkomen van de eigenaar van > € 100.000,- per jaar.

Vraagprijs
De vraagprijs voor deze onderneming is nader overeen te komen en bestaat uit de activa-waarde, een bedrag aan goodwill voor de overname van o.a. klanten, leveranciers, de know-how en is inclusief een goede inwerk- en overdrachtsperiode. Voor de juiste koper is een financiering beschikbaar, waardoor de overnamecondities “zeer gunstig” worden. Er wordt aan een eerste inbreng gedacht van ca. € 50.000,-

Geschikt voor
Een zeer bijzondere kans voor een ondernemer met technische kennis en affiniteit. Zeer geschikt voor een “klusman/vrouw” of technische ZZP-er die wil doorgroeien naar een “echt” bedrijf.  

Omzet

€ 150.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#27941

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!