Tool voor eigen incassobeheer of het genereren van leads

Online beheersysteem voor debiteuren of het genereren van nieuwe leads ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29400

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De onderneming is een complete en eenvoudige online tool om debiteuren te beheren. Door de unieke incasso-workflow hebben klanten de aanmaningen onder controle. Daarmee besparen zij niet alleen kosten, maar krijgen ze sneller betaald en verbetert de cashflow. Het is te gebruiken als zelfstandige tool, maar ook als leadgenerator voor grotere opdrachten.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft alle openstaande facturen en acties in één overzicht: alles op dezelfde plek, toegankelijk vanaf elke locatie door de cloud-based oplossing. Ook handig wanneer de klant samen met anderen de administratie beheert. Met deze tool verstuurt de klant zonder problemen automatisch herinneringen en aanmaningen.

Reden voor verkoop
Door werkzaamheden in onze andere bedrijven komt de verkopende partij er niet aan toe om de potentie van de onderneming te benutten. 

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.