Oostenrijkse vermogensbeheerder zoekt strategische partners met cliënten

Volledige vergunningen om in EU te opereren

Volledige vergunningen om in de EU te opereren. Ter overname, neem contact op via Brookz

Omzet € 3.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening · Overig

RegioMidden-Oostenrijk

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 3.000.000
FTE 6-10
Beschrijving

Het kantoor wordt geleid door de eigenaar en heeft een vergunning van de Oostenrijkse autoriteit voor financiële markten onder het MiFID-regime om portefeuillebeheer en fondsbeheer uit te voeren, naast andere diensten. Het regelgevingskader bepaalt dat de diensten in het algemeen in de hele EER en EU mogen worden aangeboden, mits kennisgeving aan de relevante lokale toezichthouder. 

Bijzonderheden
Het team van het kantoor heeft samen meer dan zes decennia ervaring in de sector op het gebied van financiële markten, handel, structurering, vermogensplanning en -uitvoering.

Groeimogelijkheden
De veronderstelde cliëntenactiviteit varieert (bottom-up) van 25 tot 50 procent van het huidige cliëntenbestand voor elk potentieel senior personeelslid. 

Financiële gegevens
De onderneming beschikt over een gedetailleerd track record, liquiditeitsprognoses en ondernemingsplan. De omzet is een inschatting op basis van de huidige omzet.

Beleggingsstrategie
De onafhankelijkheid van de onderneming stelt haar in staat het volledige scala aan financiële instrumenten in te zetten. De ervaring van de onderneming en de tijd die zij besteedt aan een constante analyse van de wereldwijde risico's - economisch, financieel, geopolitiek, militair, technisch, medisch - en de wereldwijde kapitaalmarkten vormen de basis van haar dagelijkse werk. Volledige transparantie en verdeling van de bevoegdheden zorgen ervoor dat de belangen van de cliënt altijd op de eerste plaats komen.

Markt
Oostenrijk is een erkend financieel centrum, hoewel het niet zo in de belangstelling staat als andere landen. Het geniet een robuuste regelgeving, hoge kwaliteitsnormen en een uitstekende internationale integratie. Door de aard van Oostenrijks EU-lidmaatschap is het ook een erkend onderdeel van het gemeenschappelijk financieel kader van de EU, dat toegang biedt tot en integratie biedt met de kapitaalmarkten van de EU.

Brookz Sectormonitor Zakelijke dienstverlening
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Zakelijke dienstverlening? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Zakelijke dienstverlening jou bij helpen.

Omzet € 3.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening · Overig

RegioMidden-Oostenrijk

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 3.000.000
FTE 6-10