Parketonderneming

Gespecialiseerd in het oliën en specifieke kleuren van vloeren
Parketonderneming gespecialiseerd in het oliën en specifieke kleuren van vloeren ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

EBITDA € 75.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Detailhandel
Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#20181

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Een allround parketstore met een mooie verkooppresentatie, inclusief een goed geoutilleerde moderne productieafdeling voor het volledig bewerken en afwerken van parket en massieve vloeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in het oliën en het realiseren van specifieke kleuren. De onderneming heeft een totale oppervlakte showroom, productie en werkplaats van ca. 1.500 m2.

Kerncijfers
Het bedrijf behaalt een omzet van ruim € 1.000.000 op jaarbasis, met een resultaat van ca. € 45.000, groeiende naar € 75.000. De intrinsieke waarde bedraagt ca. € 2500.000. Het aantal werknemers is 5, inclusief de directie. Het onroerend goed wordt gehuurd.

Bijzonderheden
Zeer goede reputatie opgebouwd over meerdere jaren. Gericht op particulieren doch er wordt ook werk voor derden verricht. Veelomvattend en up-to-date machinepark. Ruime mogelijkheden om de productie te verhogen zonder zware investeringen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wenst zich te richten op zijn oude ambacht. 

Transactie
De totaalprijs van de activa is gesteld op € 250.000.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!