Participatie | Subsidieplatform zoekt groeikapitaal

Bewezen SaaS-model in Nederland en Duitsland


Beschrijving

Een toonaangevend kantoor met een top-5 positie op de Nederlandse subsidiemarkt. Het bedrijf is in 2009 opgericht en is de afgelopen 10 jaar geconvergeerd van traditioneel advieskantoor naar een data-, marketing- en softwarebedrijf dat diensten levert aan subsidieadviseurs en subsidiezoekers. Het model (SaaS-model two sided-marketplace) is inmiddels bewezen in Nederland en Duitsland en gereed voor verdere opschaling. De onderneming kan ticket-sizes doen tussen € 50.000 en € 1,5 miljoen.

Markt
In een markt waarin veel aanbod van subsidie is, zelfstandige consultants opereren en aanvraagprocessen complex kunnen zijn is het voor veel bedrijven niet eenvoudig hier succesvol een beroep op te doen. Er is in heel Europa veel behoefte aan transparantie en toegankelijkheid van publieke financiering. Dit is op basis van technologie en data ook haalbaar.

Bijzonderheid
Onderneming werd meerdere malen genomineerd voor de FD Gazellen en opgenomen in de top-250 Nederlandse groeibedrijven.

Groeikapitaal
Om verdere groei te kunnen faciliteren is nieuw kapitaal nodig. Het geld zal gebruikt worden om account managers/business developers aan te nemen en verder te investeren in software om met minder mensen meer te kunnen bereiken. 

Omzet

€ 1.700.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce, Participatie

Type Klanten

B2B

Profielnummer

#28884

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!