Participatie | Subsidieplatform zoekt groeikapitaal

Bewezen SaaS-model in Nederland en Duitsland

Onderneming  is een toonaangevend kantoor met een top 5 positie op de Nederlandse subsidiemarkt. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.700.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28884

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een toonaangevend kantoor met een top-5 positie op de Nederlandse subsidiemarkt. Het bedrijf is in 2009 opgericht en is de afgelopen 10 jaar geconvergeerd van traditioneel advieskantoor naar een data-, marketing- en softwarebedrijf dat diensten levert aan subsidieadviseurs en subsidiezoekers. Het model (SaaS-model two sided-marketplace) is inmiddels bewezen in Nederland en Duitsland en gereed voor verdere opschaling. De onderneming kan ticket-sizes doen tussen € 50.000 en € 1,5 miljoen.

Markt
In een markt waarin veel aanbod van subsidie is, zelfstandige consultants opereren en aanvraagprocessen complex kunnen zijn is het voor veel bedrijven niet eenvoudig hier succesvol een beroep op te doen. Er is in heel Europa veel behoefte aan transparantie en toegankelijkheid van publieke financiering. Dit is op basis van technologie en data ook haalbaar.

Bijzonderheid
Onderneming werd meerdere malen genomineerd voor de FD Gazellen en opgenomen in de top-250 Nederlandse groeibedrijven.

Groeikapitaal
Om verdere groei te kunnen faciliteren is nieuw kapitaal nodig. Het geld zal gebruikt worden om account managers/business developers aan te nemen en verder te investeren in software om met minder mensen meer te kunnen bereiken. 

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.