Bewezen SaaS-model in Nederland en Duitsland

Onderneming  is een toonaangevend kantoor met een top 5 positie op de Nederlandse subsidiemarkt. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.700.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28884

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een toonaangevend kantoor met een top-5 positie op de Nederlandse subsidiemarkt. Het bedrijf is in 2009 opgericht en is de afgelopen 10 jaar geconvergeerd van traditioneel advieskantoor naar een data-, marketing- en softwarebedrijf dat diensten levert aan subsidieadviseurs en subsidiezoekers. Het model (SaaS-model two sided-marketplace) is inmiddels bewezen in Nederland en Duitsland en gereed voor verdere opschaling. De onderneming kan ticket-sizes doen tussen € 50.000 en € 1,5 miljoen.

Markt
In een markt waarin veel aanbod van subsidie is, zelfstandige consultants opereren en aanvraagprocessen complex kunnen zijn is het voor veel bedrijven niet eenvoudig hier succesvol een beroep op te doen. Er is in heel Europa veel behoefte aan transparantie en toegankelijkheid van publieke financiering. Dit is op basis van technologie en data ook haalbaar.

Bijzonderheid
Onderneming werd meerdere malen genomineerd voor de FD Gazellen en opgenomen in de top-250 Nederlandse groeibedrijven.

Groeikapitaal
Om verdere groei te kunnen faciliteren is nieuw kapitaal nodig. Het geld zal gebruikt worden om account managers/business developers aan te nemen en verder te investeren in software om met minder mensen meer te kunnen bereiken. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.