Patent koppelsysteem tractor met werktuig

Prototype aanwezig en klaar voor veldtest | Systeem in hydrauliek en electra


Beschrijving

Revolutionair koppelsysteem met een geheel ander concept dan de bestaande systemen. Hydrauliek en electra zijn geïntegreerd in de topstang. PTO wordt zonder deling aan de spline van de tractor gekoppeld. Systeem is niet alleen geschikt voor gedragen werktuigen, maar ook voor getrokken- en hefgetrokken werktuigen.

Bijzonderheden
Dit verhoogt het comfort, de veiligheid en de snelheid van werken voor de agrariër. Qua tractorvermogen en werktuiggewicht zijn er geen beperkingen. Promo film beschikbaar.

Geschikt voor
Patent/concept is geheel uitgewerkt, er wordt nu gezocht naar een participant met commerciële vaardigheden. Het bedrijf zoekt een investeerder met affiniteit in landbouw en transportsector. Investeerder zal zich inzetten voor het vermarkten en commercialiseren van het product.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Agri & food, Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#26189

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!