Prototype aanwezig en klaar voor veldtest | Systeem in hydrauliek en electra

Revolutionair koppelsysteem met een geheel ander concept dan de bestaande systemen. Het systeem koppelt heflatten rechtstreeks aan werktuig.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26189

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Revolutionair koppelsysteem met een geheel ander concept dan de bestaande systemen. Hydrauliek en electra zijn geïntegreerd in de topstang. PTO wordt zonder deling aan de spline van de tractor gekoppeld. Systeem is niet alleen geschikt voor gedragen werktuigen, maar ook voor getrokken- en hefgetrokken werktuigen.

Bijzonderheden
Dit verhoogt het comfort, de veiligheid en de snelheid van werken voor de agrariër. Qua tractorvermogen en werktuiggewicht zijn er geen beperkingen. Promo film beschikbaar.

Geschikt voor
Patent/concept is geheel uitgewerkt, er wordt nu gezocht naar een participant met commerciële vaardigheden. Het bedrijf zoekt een investeerder met affiniteit in landbouw en transportsector. Investeerder zal zich inzetten voor het vermarkten en commercialiseren van het product.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.