Het merk is beschermd in de Benelux en het model in Europa

Ergonomische nagelknipper met een verstelbare handgreep ontworpen, ontwikkeld en in productie gebracht. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26240

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De verkopende partij heeft een ergonomische nagelknipper met een verstelbare handgreep ontworpen, ontwikkeld en in productie gebracht.

Bijzonderheden
De nagelknipper is gepatenteerd in Nederland, Europa. en in de USA. Het merk is beschermd in de Benelux en het model in Europa. De instelbaarheid leidt ertoe dat alle nagels op dezelfde lengte kunnen worden geknipt en biedt nog aanvullende unieke functionaliteiten. Door de ergonomische vormgeving ligt de nagelclipper prettig in de hand. Aantrekkelijk model. De nagelknipper wordt in 2 maten in de handel gebracht. Eerste orders zijn geplaatst en uitgeleverd. Het prodcut heeft een prima marge.

Verkoop patent
De verkopende partij wenst het patent te verkopen. De vraagprijs voor het patent, merknaam en model is thans gesteld op € 97.500, in combinatie met royalties.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.