Patent verstelbare nagelknipper

Het merk is beschermd in de Benelux en het model in Europa

Ergonomische nagelknipper met een verstelbare handgreep ontworpen, ontwikkeld en in productie gebracht. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26240

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De verkopende partij heeft een ergonomische nagelknipper met een verstelbare handgreep ontworpen, ontwikkeld en in productie gebracht.

Bijzonderheden
De nagelknipper is gepatenteerd in Nederland, Europa. en in de USA. Het merk is beschermd in de Benelux en het model in Europa. De instelbaarheid leidt ertoe dat alle nagels op dezelfde lengte kunnen worden geknipt en biedt nog aanvullende unieke functionaliteiten. Door de ergonomische vormgeving ligt de nagelclipper prettig in de hand. Aantrekkelijk model. De nagelknipper wordt in 2 maten in de handel gebracht. Eerste orders zijn geplaatst en uitgeleverd. Het prodcut heeft een prima marge.

Verkoop patent
De verkopende partij wenst het patent te verkopen. De vraagprijs voor het patent, merknaam en model is thans gesteld op € 97.500, in combinatie met royalties.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.