Porsche-gespecialiseerd autoherstelbedrijf

Autobedrijf met een eigen showroom, werkplaats en carrosserie


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in Porsche en kan de klant op verschillende manieren bijstaan om hem van de auto laten te genieten. Repareren en reviseren volgens het boekje, dat doen genoeg autobedrijven, ook Porsche-specialisten. De onderneming trekt echter zijn eigen plan en schenkt aandacht aan details die misschien onbeduidend lijken, maar het kan de berijder van de auto nu of later aanzienlijke kosten besparen.

Activiteiten
Naast het reguliere onderhoud, het uitvoeren van een apk, banden verwisselen, het vullen van een airco, reparaties en dergelijke, staat de onderneming vooral bekend om het afstellen en reviseren van de oudere generatie Porsche-modellen. Zij heeft zich in al die jaren in deze materie gespecialiseerd om er voor te zorgen dat deze kennis over de oude technieken van luchtgekoelde motoren niet verloren zal gaan.

Omzet

€ 2.000.000

Winst

EBITDA € 275.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Midden Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29076

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!