Prefab betonbedrijf

Sinds 1969 actief in productie van bouwelementen op maat
Vanwege het ontbreken van een opvolger in de familie wordt 100% van de aandelen in dit productiebedrijf te koop aangeboden.
OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30619

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Vanwege het ontbreken van een opvolger in de familie wordt 100% van de aandelen in dit productiebedrijf te koop aangeboden. De bedrijfshal, het perceel en de machines zijn volledig in eigendom en maken onderdeel uit van de transactie.

Bijzonderheden
In de regio een begrip als er vakmanschap, leverbetrouwbaarheid en maatwerk in betonnen elementen nodig is.

Overdracht
Huidige eigenaren zijn graag bereid langere tijd mee te werken om een zorgvuldige overdracht mogelijk te maken.

Groei
De huidige orderportefeuille bedraagt ruim €2.800.000,-. Door de sterke groei van het marktsegment waarin de onderneming actief is zal de omzet verder toenemen tot 2,5 à 3 miljoen euro. De huidige productiemiddelen bieden een groeimogelijkheid tot een omzet van 4 miljoen euro.

Locatie en bedrijfspand
De bedrijfshal staat op eigen grond op een gunstige, centraal gelegen locatie. Momenteel wordt een deel van de bedrijfshal en een deel van de resterende grond verhuurd. Beide huurcontracten zijn na afloop van het contract te beëindigen.

Meer informatie
Deeltransacties gericht op alleen de aandelen van de onderneming of (delen van) de locatie en/of het bedrijfspand behoren tot de mogelijkheden.

Er is een vergunning om ook op een groot deel van de resterende grond nog een bedrijfshal te bouwen en daarmee de onderneming verder uit te breiden.

Geschikt voor
Het bedrijf is interessant voor overname door partijen uit de bouwbranche, investerings- maatschappijen, management buy-in, maar ook belanghebbenden voor het gebouw en de grond vanwege de landelijk centrale ligging.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!