Producent tuinbouw- en industrieproducten

IN ONDERHANDELING
Levert hightech logistieke producten
Producent van specifieke tuinbouw- en Industrieproducten met uitstekende naam in een (groei)markt met veel groeipotentie. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

EBITDA € 275.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30031

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De core business bestaat uit het engineeren, produceren, installeren en onderhouden van specifieke hightech logistieke producten, geleverd als maatwerk aan kwekerijen in de glastuinbouw, veilingen, groothandelsbedrijven, grootwinkelbedrijven en industrie. Het bijna 100 jaar oude bedrijf, met een rijke historie op het gebied van interntransport, fabriceert en levert zeer moderne logistieke maatwerkoplossingen in specifieke marktniches.

Organisatie
Het bedrijf heeft een vlakke, flexibele, vakkundige en servicegerichte organisatie. De know-how wordt binnen de organisatie breed gedeeld waardoor specifieke deskundigheid bij een groot aantal medewerkers aanwezig is.

Reden verkoop
De ondernemer is op een leeftijd gekomen dat hij het bedrijf over wil dragen aan een opvolger. Helaas is deze niet binnen de familie aanwezig.

Aangeboden belang
De ondernemer wenst 100% van de aandelen van het bedrijf te verkopen.

Transactievorm
De ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie. Een activa/passiva-transactie is ook bespreekbaar.

Geschikt voor
De beoogde koper c.q. opvolger van de huidige DGA kan een ambitieuze MBI’er, een strategische partij of een andere geïnteresseerde partij zijn die op zoek is naar een waardevolle aanvulling op z’n pakket.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!