Producent van eigen til- en draag hulpmiddelen

Geavanceerde zorghulpmiddelen
Bedrijf dat geavanceerde hulpmiddelen ontwikkelt, produceert en verkoopt ter vermindering van fysieke belasting. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#27702

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het betreft een ca. 10 jaar bestaand Nederlands bedrijf dat geavanceerde hulpmiddelen ontwikkelt, produceert en verkoopt ter vermindering van fysieke belasting van gebruikers. Dit draagt bij aan een duurzame inzetbaarheid, minder ziekteverzuim en dus minder kosten.

Bedrijfsresultaat
Het huidige en stabiele bedrijfsresultaat bedraagt gemiddeld € 100.000,- per jaar. 

Afzet
De producten worden verkocht in de zorgsector, aan conferentie- en zalencenters, scholen, kerken, horeca en bedrijven met grote kantine- en of vergaderaccommodaties, voor het eenvoudig verplaatsen van (stapels) stoelen en bv. zware tafels.

Uniek
De uniekheid van de producten geven een nieuwe eigenaar ruim voldoende mogelijkheden om tot verdere groei van het bedrijf te komen. Aldus een unieke en hoog gekwalificeerde onderneming in een exclusieve niche markt.

Locatie
Het bedrijf is thans gevestigd in Midden-Nederland in een huurpand. Bedrijf is eenvoudig verplaatsbaar of te integreren in de onderneming van de koper.

Vraagprijs
De vraagprijs voor deze onderneming, incl. de bijbehorende activa, is gesteld op € 300.000,- excl. voorraden (variabel en afhankelijk van moment).

Profiel koper
De ideale koper is een onderneming die reeds actief is in de doelgroepen met bijv. andere producten of juist wil uitbreiden naar deze markten met deze bijzondere en hoogstaande producten.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!