Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Producent van eigen til- en draag hulpmiddelen

Geavanceerde zorghulpmiddelen


Beschrijving

Het betreft een ca. 10 jaar bestaand Nederlands bedrijf dat geavanceerde hulpmiddelen ontwikkelt, produceert en verkoopt ter vermindering van fysieke belasting van gebruikers. Dit draagt bij aan een duurzame inzetbaarheid, minder ziekteverzuim en dus minder kosten.

Bedrijfsresultaat
Het huidige en stabiele bedrijfsresultaat bedraagt gemiddeld € 100.000,- per jaar. 

Afzet
De producten worden verkocht in de zorgsector, aan conferentie- en zalencenters, scholen, kerken, horeca en bedrijven met grote kantine- en of vergaderaccommodaties, voor het eenvoudig verplaatsen van (stapels) stoelen en bv. zware tafels.

Uniek
De uniekheid van de producten geven een nieuwe eigenaar ruim voldoende mogelijkheden om tot verdere groei van het bedrijf te komen. Aldus een unieke en hoog gekwalificeerde onderneming in een exclusieve niche markt.

Locatie
Het bedrijf is thans gevestigd in Midden-Nederland in een huurpand. Bedrijf is eenvoudig verplaatsbaar of te integreren in de onderneming van de koper.

Vraagprijs
De vraagprijs voor deze onderneming, incl. de bijbehorende activa, is gesteld op € 300.000,- excl. voorraden (variabel en afhankelijk van moment).

Profiel koper
De ideale koper is een onderneming die reeds actief is in de doelgroepen met bijv. andere producten of juist wil uitbreiden naar deze markten met deze bijzondere en hoogstaande producten.

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Industrie & productie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27702
Rechtsvorm
VOF