Producent van elektrotechnische bedieningspanelen

MBI-kandidaat of strategische koper gezocht

Omzet € 1.350.000

Winst EBIT € 100.000

Sector Industrie & productie

RegioLimburg

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.350.000
FTE 11-20
Beschrijving

De ondernemer heeft er, gezien zijn leeftijd, voor gekozen zijn leven een andere invulling te geven. Opvolging wordt gezocht in de vorm van een strategische danwel een MBI-kandidaat met voldoende kennis en affiniteit met de branche en de markt.

Bijzonderheden
De onderneming is sinds 2009 actief en is een begrip in de regio. De hoofdwerkzaamheden van de onderneming kunnen omschreven worden als het ontwerpen, tekenen en produceren van elektrotechnische besturings- en bedieningspanelen, klemmenkasten en kabelassemblage en zij is actief in de business-to-business-markt. Het afzetgebied betreft voornamelijk Europa en verder via hun klanten ook mondiaal. De kritische succesfactoren van het bedrijf zijn gebaseerd op (elektro)technische kennis en ervaring, kwaliteit en een hoge mate van flexibiliteit. De platte organisatiestructuur stelt de onderneming in staat in een snel tempo op externe ontwikkelingen in te spelen. Tot het klantenbestand van het bedrijf behoren o.a. ondernemingen in de koelindustrie, food en verpakkingsindustrie.

De organisatie
De bedrijfsdisciplines bestaan uit: paneelbouw, verdeelinrichtingen, engineering en kabelassemblage. De onderneming wordt gevoerd in de vorm van B.V. Het compact en goed op elkaar ingespeelde personeelsteam bestaat uit de eigenaar en een 14-tal medewerkers, waarvan 11 eigen personeel en 3 medewerkers die ingeleend worden. Een aantal personeelsleden bezitten een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit toont aan dat MVO een belangrijke plek inneemt binnen de organisatie.

Transactie mogelijkheden
De onderneming is gevestigd in een representatief en gunstig gesitueerd bedrijfspand, bestaande uit een bedrijfsproductiehal met magazijnruimte alsmede kantoorruimten. in de regio Limburg. Pand is eigendom van de holding. Het pand kan gekocht dan wel gehuurd worden.

Brookz Sectormonitor Horeca, Toerisme & Recreatie
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Horeca, Toerisme & Recreatie? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Horeca, Toerisme & Recreatie jou bij helpen.

Omzet € 1.350.000

Winst EBIT € 100.000

Sector Industrie & productie

RegioLimburg

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.350.000
FTE 11-20