Verkoop vindt deels plaats aan eindafnemers en deels aan collega-bedrijven

De onderneming is bijna 20 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaren en stap voor stap gegroeid naar de huidige omvang. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25457

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is bijna 20 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaren. Stap voor stap is het bedrijf gegroeid naar de huidige omvang. De branche profiteert nu van een goede conjunctuur en een hoog consumentenvertrouwen.

Verkoop
Men houdt zich bezig met productie en verkoop van terrasoverkappingen. Verkoop vindt deels plaats aan eindafnemers en deels aan collega-bedrijven elders in het land. Men beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee onderdelen worden gemaakt en waardoor de assemblage op de plaats van bestemming vrij snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. De onderneming is gevestigd in Limburg en de eindafnemers worden gevonden in geheel Zuidoost Nederland.  

Reden verkoop
Reden van verkoop is het wijzigen van de marktomstandigheden. Het gaat om een activatransactie; machines, vervoermiddelen, voorraad en inventaris. De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een grote showroom inclusief een buitenterrein. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig en vrij bedrijvenpark vlak naast een tweetal autosnelwegen. 

Prijsindicatie 
Ca. € 200.000,- (exclusief onroerend goed)

Aantal FTE’s
4 (inclusief het ondernemersechtpaar)

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.