Bedrijf in programmeerbare betalingsmethode

Strategische partners gezocht

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.500.000
FTE 6-10
Beschrijving

Tegenwoordig beslissen verzenders vaak op basis van beperkte of verouderde gegevens van de ontvanger hoe ze geld versturen. In de oplossing van dit bedrijf controleren begunstigden hun betalingsmethode en kunnen zij de meest geschikte methode kiezen. Dit kan een bankoverschrijving, aan een kaart gekoppelde digitale portemonnee en zelfs opname bij een geldautomaat zijn. De keuze van de begunstigde wordt een veilig communicatiekanaal om de gebruikerservaring te verbeteren en een betere branding te bevorderen.

Bedrijfsactiviteiten
De oplossing van dit bedrijf gebruikt digitale valuta als een programmeerbare betalingsmethode op basis van interne en externe triggers, met behulp van pull- en push-API's om de overdracht van gegevens en fondsen tussen zakelijke en consumentenrekeningen te vergemakkelijken. Het proces veronderstelt dat een bedrijf onze oplossing gebruikt als ecosysteem en een rekening financiert via API. Bedrijven kunnen eenvoudig betalingen programmeren om alleen geld over te maken onder vooraf overeengekomen voorwaarden. Zodra aan de voorwaarden is voldaan (d.w.z. gebeurtenis doet zich voor - document of afbeelding is ingediend via de Beneficiary Engagement Portal), worden betalingen automatisch gegenereerd of zijn ze klaar om te worden uitgevoerd. De informatie over de taakuitvoering wordt automatisch gecontroleerd volgens de vastgestelde voorwaarden. Voor use cases waarin externe betrouwbare gegevens bestaan, kan een pull-scenario (verzoek om betaling) worden gebruikt.

Bijzonderheden
Er zijn twee aspecten van de oplossing aantonen dat DLT voor aanzienlijke verbeteringen zorgt. Dat is de controle van de onderneming over haar eigen balans. Vandaag verlaat de betaling de bank van de verzender en moet deze in uitzonderlijke omstandigheden worden teruggestuurd. De oplossing van dit bedrijf programmeert de geldigheid van de betaling - wanneer de transactie wordt geïnitieerd, is deze onmiddellijk beschikbaar voor de ontvanger. Het geld wordt echter pas van de rekening van de klant afgeschreven als de begunstigde aan de vooraf overeengekomen voorwaarden voldoet.

Overige informatie
Huidige partners van dit bedrijf zijn: Mastercard, FIS Global en 2 instellingen voor elektronisch geld.

Kerncijfers
De financiën zijn gebaseerd op de verwachtingen nadat een investering is ontvangen.

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.500.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten