Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Recruitment- en vacaturebank voor duurzame bedrijven en kandidaten

Onderneming op zoek naar een strategische partner


Beschrijving

De onderneming bestaat uit twee onderdelen op het gebied van werving en recruitment voor duurzame bedrijven en kandidaten. Beide onderdelen opereren zelfstandig in de markt maar maken gebruik van elkaars netwerk en spin-off.

Recruiter
The Sustainable Recruiter is een aanbieder van recruitment voor duurzame bedrijven. De ondernemer is hierin zelf de spin in het web en wordt vooralsnog gewerkt op een no-cure no pay basis.

Vacaturebank
In de Greenjobs vacaturebank worden organisaties en werkzoekenden met een duurzame mindset gematched. Dit is deels een free use model, echter worden de huidige klanten omgezet naar een betaalmodel.

Investeringsmogelijkheid
De onderneming zoekt aansluiting bij een strategische partij om optimaal gebruik te kunnen maken van de bestaande backoffice processen zoals finance, marketing, ICT etc. van de partner.

Samenwerking
De bewezen talenten van de ondernemer / directrice liggen op het commerciële vlak en recruitment processen. Samenwerking met een strategische partij zou de ondernemingen een boost moeten geven doordat zij zich volledig kan focussen op het verder uitrollen van de twee labels.

Minderheidsbelang
De ondernemer zou bij voorkeur een groot minderheidsbelang in willen brengen. Thans zijn er naast haar nog twee parttime medewerkers aan de onderneming verbonden.

Meer informatie?
Voor meer informatie, neem gerust contact op met de verkopende partij door onderaan het profiel een reactie te plaatsen.