Regionaal opererend bouwbedrijf

Divers klantsegment in zowel B2B als B2C


Beschrijving

De onderneming betreft een bouwbedrijf gevestigd in Oost-Nederland, gespecialiseerd in de nieuwbouw, verbouw en onderhoud. De nadruk ligt momenteel op verbouw en onderhoud. Naast woningbouw is de onderneming ook actief in de utiliteitsbouw (huidige verhouding is 50% utiliteits- en 50% woningbouw). De onderneming heeft een goede band met haar klanten en heeft derhalve veel herhalingsopdrachten.

Bijzonderheden
De onderneming c.q. verkoper heeft ook enkele projecten zelfstandig ontwikkeld. Momenteel wordt een project in de woningbouw opgestart. Een koper heeft de opportunity dit te tezamen met verkoper uit te voeren. 

Onroerend goed
Het onroerend goed, de bedrijfs- en kantoorinventaris en de vervoermiddelen zijn eigendom van de moedermaatschappij. Deze worden verhuurd aan de onderneming. Uitgangspunt is dat een koper in ieder geval de inventaris en vervoermiddelen overneemt. 

Transactie
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen. Het onroerend goed, de bedrijfs- en kantoorinventaris en de vervoermiddelen maken optioneel onderdeel uit van de transactie.

Verdere procedure
Er is meer informatie beschikbaar dat na overleg met onze opdrachtgever en ondertekening van een geheimhoudingsverklaring verkregen kan worden.

Omzet

€ 1.321.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Oost Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28019

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!