Gespecialiseerd in verre reizen naar Zuidoost-Azië

Reisorganisatie gespecialiseerd in verre reizen naar Zuidoost-Azië ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.000.000

EBITDA

EBITDA € 300.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30410

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een touroperator van naam, gevestigd op een zeer gunstige en goed bereikbare locatie in de Randstad. De reisorganisatie is gespecialiseerd in individuele reizen op maat in het midden en hogere segment op naar Zuidoost-Azië, heeft een groot vast klantenbestand en haalt nieuwe klanten binnen via een goed opgezette website, beurzen, mond tot mond reclame en een uitgebreid en zeer frequent onderhouden social media netwerk.

Groeipotentie
Het bedrijf is altijd zeer winstgevend geweest. Uiteraard heeft de coronacrisis het resultaat van 2020 negatief beïnvloed. Het bedrijf is echter financieel gezond en kan deze deze crisis gemakkelijk doorstaan. Bovendien is er nog een gerealiseerde omzet van ruim 1 miljoen aan geboekte en aanbetaalde reizen die zijn doorgeschoven naar 2022. Op dit moment hoopt zich een stuwmeer op van vaste en nieuwe klanten die niet kunnen wachten weer op reis te mogen en daarbij niet op een paar centen zullen kijken. Met de vooruitgeschoven omzet en het aantrekken van de markt kan de omzet van 2022 zomaar weer gelijk zijn aan die van 2019. Voor een goede ondernemer/investeerder heeft het bedrijf na de crisis bovendien een enorme groeipotentie.

Omzet
De gepubliceerde omzet- en winstcijfers zijn pre-corona. 

Reden voor verkoop
De eigenaar wil meer tijd voor zijn gezin, zichzelf en zijn hobbies, maar is - uiteraard in overleg - ook bereid het bedrijf en de nieuwe eigenaar/eigenaren na de overname van advies te dienen, bestaande contacten te continueren, eventueel nieuw personeel in te werken en begeleiden en een ondersteundende hand te bieden daar waar nodig.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.