SaaS-bedrijf in compliance management

Breed inzetbaar SaaS-concept zoekt nieuwe eigenaar/MBI

Omzet Op aanvraag

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Zakelijke dienstverlening

Branche SaaS-bedrijven

LandNederland

RegioOost

ProvincieGelderland

Verkocht
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet Op aanvraag
FTE 2-5
Beschrijving

Het is een innovatief softwarebedrijf dat zich richt op het automatiseren, onderhouden en beheren van cruciale informatiestromen die essentieel zijn voor specifieke processen binnen organisaties en de daarbij direct betrokkenen medewerkers. De kracht ligt in een eigen ontwikkelde softwaretool, waarmee meerdere organisaties bediend kunnen worden en zelfs per organisatie meerdere gespecialiseerde toepassingen mogelijk zijn. 

Bijzonderheden
De tool bestaat uit (1) een online (compliance) managementsysteem waarbij gebruik gemaakt kan worden van compleet uitgewerkte producten, eigen bedrijfsinformatie of een combinatie van meerdere producten aangevuld met eigen bedrijfsinformatie. Dit om te (blijven) voldoen aan complexe wet- en regelgeving, behalen van certificeringen, conformeren aan guidelines, etc. 

Naast het managementsysteem waarmee eindgebruikers aan de slag kunnen met bepaalde producttoepassingen is er (2) een online editor waarmee organisaties zelf binnen het softwareplatform eigen producten en producttoepassingen kunnen ontwikkelen. Wanneer deze editor omgeving wordt ingezet om een product te ontwikkelen, is deze direct beschikbaar voor een onbeperkt aantal gebruikers en hoeft de informatie slechts op één plaats te worden onderhouden. 

Producten
Compleet uitgewerkte producten binnen het softwareplatform die reeds worden gebruikt en/of direct inzetbaar zijn: 

  • Arbo en RI&E 
  • VCA 
  • Cybersecurity 
  • Bedrijfsnoodorganisatie 
  • Calamiteitenplan/veiligheidsplan evenementen 
  • AVG 
  • WBTR 

USP’s van de technologie

  • Enorme marktpotentie: de softwareoplossingen richten zich op zowel het midden- en kleinbedrijf als grote organisaties met meerdere vestigingen. Dit creëert een brede doelgroep en een grote marktpotentie. 
  • Schaalbaarheid: Dankzij de rule-based kennisbank kunnen de oplossingen moeiteloos worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijven en sectoren. Dit maakt snelle en kosteneffectieve schaalbaarheid mogelijk. 
  • Kostenbesparingen en efficiëntie: de software bespaart organisaties aanzienlijke tijd en kosten die anders zouden worden besteed aan het handmatig opstellen en bijwerken van documenten. Het resultaat is een verbeterde efficiëntie en productiviteit. 
  • Compliance-garantie: Organisaties die moeten voldoen aan complexe wet- en regelgeving kunnen vertrouwen op de software om altijd up-to-date te blijven. Dit biedt gemoedsrust en minimaliseert het risico op non-compliance. 
  • Duurzame klantrelaties: de software zorgt voor een stabiele en langdurige klantrelatie, omdat het centrale platform continu kan worden bijgewerkt en onderhouden. Hierdoor kunnen klanten vertrouwen op een betrouwbare en evoluerende oplossing. 

Mogelijkheden
Naast het zelf bouwen en onderhouden van kennisbanken (producttoepassingen), streven ze ernaar om de technologie ook beschikbaar te stellen via meerdere gespecialiseerde kennis- en consultancypartners. Deze partners kunnen hoogwaardige en gespecialiseerde kennisbanken ontwikkelen en exploiteren voor hun eigen doelgroep(en), waardoor zij hun klanten niet alleen advies- en consultancydiensten kunnen bieden, maar ook kunnen ontzorgen op het gebied van het onderhouden en actueel houden van de benodigde informatie 

Wat zoekt het bedrijf 
Ze zijn op zoek naar een nieuwe mede-eigenaar/partner die de leiding kan nemen over alle nog te ontwikkelen commerciële activiteiten. Als investeringspartner verwachten ze van de volgende inspanningen:  

  • De softwareoplossingen naar nieuwe markten te brengen;  
  • Commerciële kanalen op te bouwen;
  • Merkbekendheid te vergroten.

Omzet Op aanvraag

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Zakelijke dienstverlening

Branche SaaS-bedrijven

LandNederland

RegioOost

ProvincieGelderland

Verkocht
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet Op aanvraag
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten