SaaS platform in social media advertising

Zeer snel groeiende onderneming zoekt groeigeld


Beschrijving

Het betreft een snelgroeiend SaaS platform. Het innovatieve social media advertising concept zag het levenslicht in mei 2017. De eerste 30 klanten waren een feit rond december 2017. 2018 was een spectaculair - leerzaam - jaar waarin de dienst en het bijbehorende technische producten zich verder hebben ontwikkeld hand in hand met meer dan 75 grote mooie klanten.

2019
Het eerste kwartaal van 2019 groeit de business op de ontdekte KPI’s en klanten hard door. Met wederom een sterke groei. Niet alleen meer in Nederland, maar inmiddels in APAC, UK en Duitsland.  Elke maand komen er nieuwe klanten bij en verhogen bestaande klanten de budgetten.  


Activiteiten van het bedrijf
Snel groeien komt ook met de nodige uitdagingen. Zowel organisatorisch, als juridisch, administratief en financieel. De 2 zeer ervaren ondernemers weten hier gelukkig raad mee. Het gedreven team is in deze korte periode gegroeid naar meer dan 18 man verdeeld over sales, marketing en development. 

Groeiplannen
Door alle learnings van de afgelopen jaren is de koers rotsvast ingezet naar exponentiële groei in de aankomende jaren. De bedrijfsfilosofie is duidelijk en helder, we weten wie we zijn en wie we willen worden. De producten en diensten zijn op elkaar uitgelijnd. De KPI’s en doelstellingen zijn helder. 


Onderscheidend vermogen
In een branche waarin jaarlijks inmiddels meer dan 100 miljard omgaat (online media branche van 6 jaar oud) heeft ons bedrijf zich gevestigd, een bekende(re) speler geworden en hebben grote merken zich inmiddels aan het bedrijf gebonden.


Overig
Om deze spectaculaire groei te mogen maken is nog een stuk financiering nodig. Het bedrijf groeit hard maar is wel financieel gezond en vrijwel break-even tot winstgevend.

Kapitaal
De volgende groeispurt kost extra kapitaal. Deze willen we graag uit de markt halen. Dit betekent voor de oprichters concreet een zoektocht naar enerzijds “investeringsgeld” anderzijds “leningen”

Meer informatie?
Nieuwsgierig geworden naar dit concept dan drinken wij graag een kop koffie. 

Omzet

€ 1.500.000

Aantal Fte

11-20

Regio

West Nederland

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27084

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!