SaaS-provider met gevarieerd portfolio

Onderneming met stabiel groeiende recurring omzet


Beschrijving

SaaS-provider, vooral actief voor woningcorporaties en zorginstellingen, met stabiel groeiende recurring omzet. De producten optimaliseren business processen waarin ‘matching’ centraal staat.

Bijzonderheden
De SaaS-diensten maken de beheerprocessen van klanten inzichtelijk en efficiënt beheerbaar, o.a. door het gebruiksgemak van de services. De producten worden in de cloud aangeboden vanuit een eigen infrastructuur, kennen een grote klanttevredenheid en een zeer sterke retentie.

Groeipotentie
Het bedrijf en de producten zijn klaar voor verdere groei. De huidige eigenaar (marketingachtergrond) ziet in de nabije toekomst sterke groeikansen bij overname door een strategische koper met IT know-how en -capaciteit.

Acquisitie
Acquisitie is met name interessant voor IT-bedrijven, die een ingang zoeken bij non-profitinstellingen, waar relatief hoge marges gerealiseerd worden.

DGA
De DGA staat open voor continuering van zijn betrokkenheid bij de onderneming; taken op het vlak van marketing, sales en relatiebeheer blijven dan bij hem liggen.

Omzet

€ 450.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#22858

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!