Schoonheidssalon met winkel in het centrum van Alkmaar

Luxe salon gericht op mid- en high end markt met groot klantenbestand


Beschrijving

De schoonheidssalon met winkel is al bijna 20 jaar een begrip in het centrum van Alkmaar en omgeving en heeft een gerenommeerde naam opgebouwd. De salon + winkel bevindt zich in een uniek pand op een A2 locatie in het centrum met betaald parkeren voor de deur. De salon en winkel zijn recent verbouwend en gerestyled en zijn helemaal up to date. Het betreft een high-end salon met een daarbij passende uitstraling.

Bijzonderheden
De schoonheidssalon met winkel heeft een breed aanbod aan bekende luxe schoonheidsmerken. De onderneming onderscheidt zich bovendien door advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en men beschikt over een groot vast klantenbestand. 

Behandelkamers
De schoonheidssalon beschikt over een tweetal behandelkamers met alle benodigde apparatuur.

Specialismen
Het team is gespecialiseerd in zowel gezicht-, lichaam- en handen & voeten- behandelingen, cryotherapie, microdermabrassie, micro needling, permanente make-up, PCA peelings, bindweefselmassage, wimperlift en pedicure. Tevens is er in de winkelruimte een manicure tafel en make-up wand met spiegels voor workshops aanwezig

Huisvesting
De locatie bevindt zich in het centrum van de plaats. Het pand is mooi en in stijl ingericht huurpand op een A-locatie. Het pand heeft een totale oppervlakte van 90 m², waarvan 40 m² verkoopvloeroppervlak en 50 m² verdeelt in 2 behandelruimten en een keuken en wc.

Huur
De huur bedraagt € 1500,-- per maand. 

Personeel en organisatie
Het team bestaat uit een viertal (parttime) medewerkers en is hecht en goed op elkaar ingespeeld. Het management is 2 dagen per week werkzaam voor de onderneming.

Marktgebied en klanten
De schoonheidssalon richt zich op de regionale mid-en  highend markt voor de beautybranche.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Gezocht naar
Heeft u ambities om zelfstandig ondernemer te worden of zoekt u uitbreiding van een filiaal, dan is deze onderneming een zeer interessante mogelijkheid. 

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De overname betreft een activa transactie. De overnamesom bestaat uit, voorraad, inventaris/inrichting en goodwill.

Bereidheid eigenaar
De verkoper is bereid om gedurende de overdrachtsperiode zorg te dragen voor een correcte overdracht.

Omzet

€ 215.000

Winst

€ 25.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28579

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!