Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schoonmaakbedrijf zakelijke markt

Hoge winstgevendheid


Beschrijving

De onderneming (een eenmanszaak) is een full service schoonmaakbedrijf, dat zich richt op het schoonmaakonderhoud en het leveren van verschillende facilitaire diensten in de zakelijke markt, met name kantoorruimtes, gemeenten, instellingen, scholen en gezondheidscentra. De activiteiten bestaan naast de kernactiviteit schoonmaakonderhoud uit glasbewassing, vuilafvoer en speciaal werk als tapijt reinigen, vloeronderhoud, bouwopleveringen e.d. 

Kerncijfers
Het gemiddeld uurtarief is € 29,50. De omzet over 2019 bedroeg € 403.552. Het bedrijf heeft een winstniveau van circa 20% van de omzet.

Bijzonderheden
De onderneming heeft zich in de 20 jaar van haar bestaan een geheel eigen plaats in de schoonmaakbranche in de regio verworven en een uitstekende naam opgebouwd. De onderneming staat bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit, flexibiliteit en haar directe contact met de klant.

Medewerkers en klanten
Voor de onderneming zijn in totaal 9 part-timers en 2 FTE’ers werkzaam. Medio januari 2020 is een 10e part-timer gestart. De onderneming heeft circa 65 (waaronder veel gerenommeerde) klanten onder contract en bevindt zich in het hogere segment van de markt. Het totaal aantal schoon te houden panden is circa 75.