Sign-bedrijf (binnen- & buitenreclame)

Buiten- & binnenreclame met vaste klant

Signing onderneming gespecialiseerd in buiten & binnen reclame met een vaste klant. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

€ 250.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord-Brabant

SECTOR

Industrie & productie
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#31620

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Sign-onderneming gelegen in Zuidwest Nederland. De onderneming werkt al meer dan 25 jaar voor één grote retailorganisatie (+85%). Voor deze klant maakt de onderneming al het sign-werk en monteren dit op de locaties in heel Nederland.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over goed equipment wat nog vele jaren bruikbaar is. De bezettingsgraad is beperkt (50-60%) en dit biedt kansen voor een over te nemen partij. 

De markt
De markt voor signbedrijven is consoliderend en dat zal de komende jaren naar verwachting zo blijven. Echter wordt er binnen de huidige onderneming weinig aan verkoop gedaan, wat een mooie potentie biedt. 

Kerncijfers
De omzet is de laatste jaren constant en de kosten zijn ook zeer overzichtelijk. De EBITDA schommelt jaarlijks rond de €250.000. Voor de komende jaren wordt dit ook verwacht.  

Personeel
Naast de twee eigenaren (management) zijn er nog 3 medewerkers werkzaam. De eigenaren vormen het management en maken dagelijks de sign-producten. De medewerkers zijn dagelijks in het land om de gemaakte producten te bevestigen bij de grote klant. 

Reden voor verkoop
De huidige eigenaren (100%) willen de onderneming verkopen, omdat ze het rustiger aan willen gaan doen. 

Geschikt voor

  • MBI-kandidaat die kennis heeft van de branche.
  • Strategische koper, onderneming die reeds in deze branche actief is en op zoek is naar schaalgrootte en/of extra productiecapaciteit. 

Kantoor uitgelicht


Marktlink is al meer dan 25 jaar dé M&A-specialist. Jaarlijks begeleiden 130 professionals ruim 100 deals. Altijd onafhankelijk en met een passie voor ondernemen.