Slagers- en cateringbedrijf

Gevestigd in Zuidwest-Nederland
De onderneming betreft een slagers- en cateringbedrijf in Zuidwest-Nederland. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#27437

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming wordt door onverwachte omstandigheden in de privésfeer aangeboden voor verkoop. Als gevolg van deze omstandigheden is de onderneming al aanzienlijke tijd gesloten. Er is geen personeel meer in dienst. Naast de verkoop van vlees en vleesproducten biedt de onderneming ook complete maaltijden aan die zelf worden klaargemaakt en bezorgd.

Bijzonderheden
Naast het exploiteren van een slagersbedrijf biedt de onderneming ook cateringdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Deze cateringdiensten betreffen voornamelijk maatwerk, waarbij het apparatuur en meubilair meegeleverd kan worden. De cateringdiensten bieden diverse mogelijkheden tot groei.

Activiteiten
De activiteiten worden uitgevoerd vanuit een vestiging in de dorpskern met voldoende parkeergelegenheid. In de dorpskern zijn meerdere winkels aanwezig, waaronder een supermarkt waardoor de aanloop goed is. Daarnaast is de onderneming gevestigd op circa 4 kilometer van het stadcentrum. Het vastgoed is in eigendom van de onderneming. Verkoop van het onroerend goed is bespreekbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!