Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Slagers- en cateringbedrijf

Gevestigd in Zuidwest-Nederland


Beschrijving

De onderneming betreft een slagers- en cateringbedrijf in Zuidwest-Nederland die door onverwachte omstandigheden in de privésfeer wordt aangeboden voor verkoop. Als gevolg van deze omstandigheden is de onderneming al aanzienlijke tijd gesloten. Er is geen personeel meer in dienst.

Bijzonderheden
Naast de verkoop van vlees en vleesproducten biedt de onderneming ook complete maaltijden aan die zelf worden klaargemaakt en bezorgd. Naast het exploiteren van een slagersbedrijf biedt de onderneming ook cateringdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Deze cateringdiensten betreffen voornamelijk maatwerk, waarbij het apparatuur en meubilair meegeleverd kan worden. De cateringdiensten bieden diverse mogelijkheden tot groei.

Activiteiten
De activiteiten worden uitgevoerd vanuit een vestiging in de dorpskern met voldoende parkeergelegenheid. In de dorpskern zijn meerdere winkels aanwezig, waaronder een supermarkt waardoor de aanloop goed is. Daarnaast is de onderneming gevestigd op circa 4 kilometer van het stadcentrum. Het vastgoed is in eigendom van de onderneming. Verkoop van het onroerend goed is bespreekbaar.

Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Agri & food, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27437
Rechtsvorm
B.V.