Slagers- en cateringbedrijf

Gevestigd in Zuidwest-Nederland


Beschrijving

De onderneming wordt door onverwachte omstandigheden in de privésfeer aangeboden voor verkoop. Als gevolg van deze omstandigheden is de onderneming al aanzienlijke tijd gesloten. Er is geen personeel meer in dienst. Naast de verkoop van vlees en vleesproducten biedt de onderneming ook complete maaltijden aan die zelf worden klaargemaakt en bezorgd.

Bijzonderheden
Naast het exploiteren van een slagersbedrijf biedt de onderneming ook cateringdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Deze cateringdiensten betreffen voornamelijk maatwerk, waarbij het apparatuur en meubilair meegeleverd kan worden. De cateringdiensten bieden diverse mogelijkheden tot groei.

Activiteiten
De activiteiten worden uitgevoerd vanuit een vestiging in de dorpskern met voldoende parkeergelegenheid. In de dorpskern zijn meerdere winkels aanwezig, waaronder een supermarkt waardoor de aanloop goed is. Daarnaast is de onderneming gevestigd op circa 4 kilometer van het stadcentrum. Het vastgoed is in eigendom van de onderneming. Verkoop van het onroerend goed is bespreekbaar.

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Agri & food, Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27437

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!