Snel groeiend PR-bureau (B2B en B2C, veelal dienstverleners)

Gevestigd in de Randstad en 50% groei t.o.v. 2020
Ter overname wordt aangeboden een PR-bureau, gevestigd in de Randstad, opgericht in 2018. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 120.000

EBITDA

EBIT € 35.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30823

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een PR-bureau, gevestigd in de Randstad, opgericht in 2018. Het bedrijf is niet locatiegebonden; vrijwel al het klantcontact doen de eigenaren (twee compagnons) online.

Bijzonderheden
Het team van freelancers doet de uitvoering en werkt op afstand. De klanten zijn veelal MKB-ers, zowel B2B als B2C, die een dienst verkopen. Er zijn goede groeimogelijkheden; het bedrijf groeit al drie jaar lang met minimaal 50% per jaar. De onderneming heeft zowel vaste en terugkerende klanten als eenmalige klanten. Er wordt gefocust op doorlopende samenwerkingen; PR doe je vaak niet eenmalig. Het bedrijf gelooft in expertstatus opbouwen door regelmatig in de media te komen. 

Werkzaamheden
De werkzaamheden beperken zich tot administratie, salesgesprekken, schakelen met het team en marketing. De compagnons werken samen één dag per week aan het bedrijf.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.