Sterk merk dat iedereen die actief is op social media kent

De aangeboden propositie is zorgvuldig opgebouwd tot een unieke dedicated social community. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 80.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28982

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

In 9 jaar tijd is de aangeboden propositie zorgvuldig opgebouwd tot een unieke dedicated social community met bij elkaar meer dan 1.000.000 volgers en likes.

Merk
Een sterk merk dat iedereen die actief is op social media kent of ze op z’n minst bewust of onbewust meerdere keren voorbij heeft zien komen in zijn timeline op Twitter, Instagram of Facebook. De community heeft een groot bereik op social media en een sterk opgebouwd linkprofiel.

Website
Er is een bijbehorende website met maandelijks gemiddeld 500.000 bezoekers die bij elkaar goed zijn voor 2,5 tot 3 miljoen pageviews. Er is de potentie om flink door te groeien qua hoeveelheid websitebezoekers en volop commerciële mogelijkheden.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.