Softwarebedrijf (SaaS) gespecialiseerd in privacy, administratie & security

Gedreven op abonnementsbasis
SAAS software ontwikkeld die zich toespitst op de Europese privacy wetgeving. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#30053

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De softwareontwikkelaar heeft een SaaS-software ontwikkeld die zich toespitst op de Europese privacy wetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming/AVG/GDPR) en die alle ondernemingen ondersteunt om te komen tot full compliance met de Europese privacywetgeving, welke in toenemende mate onderhevig is aan handhaving.

Systeem
Het systeem voorziet in de vereiste online privacy-administratie, een verwerkingsregister, een projectmatige aanpak, efficiente inrichting en structurering onder begeleiding van onze opdrachtgever.

Faciliteiten
Naast noodzakelijke registers, auditfaciliteiten en documentenbeheer biedt men specifieke templates en wizards voor diverse branches in het bedrijfsleven. Alles gericht op het simpel en snel vullen van de administratie.

Activiteiten
De gebruikers worden met behulp van dit systeem in staat gesteld om volledig te voldoen aan de betreffende wetgeving, rapportages te produceren en op elk gewenst moment te voldoen aan informatieplicht en bewijslast.

Schaalbaar
Het systeem is schaalbaar: meerdere ondernemingen mogelijk.

Klanten
Het bedrijf rekent verschillende gekende partijen tot haar klanten die tot tevredenheid gebruik maken van het systeem.

Aandeelhouder
De huidige meerderheidsaandeelhouder wenst een deel van zijn belang in de onderneming te verkopen aan een commercieel en communicatief ingestelde medeondernemende aandeelhouder, die kennis heeft van deze materie en die met name op het gebied van sales en marketing van toegevoegde waarde is.

Abonnementen
Het systeem wordt op abonnementsbasis aangeboden in de markt.

Vestiging
De onderneming is gevestigd in Noord-Holland. De intredende aandeelhouder zou bij voorkeur in West- of Midden-Nederland gevestigd zijn.

Bereidheid
De huidige ondernemer is graag bereid in goed overleg samen te werken met de intredende partij. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!