Solution provider in industrieel afvalwater behandeling

Strategische partner of MBI-kandidaat gezocht


Beschrijving

De ondernemiing heeft ruim 15 jaar ervaring met industriële waterzuiveringen en municipale waterzuiveringen (Oost-Europa) waarbij membraan bio reactoren worden ingezet. Er zijn in deze periode ruim 200 installaties door de onderneming ontworpen en deels gerealiseerd in Europa. In Nederland  ontwerpt en realiseert de onderneming over het algemeen de membranen. In landen buiten Nederland doet de onderneming de ontwerp en levert het de membranen. 

Bijzonderheden
De onderneming heeft exclusiviteit voor de levering van membranen (van tripleA fabrikant) in vijf Europese landen en krijgt daarnaast exclusiviteit voor projecten wereldwijd als deze bij de fabrikant worden aangemeld. Het bedrijf is relatief klein (totaal 5 man waaronder één waterengineer) en daarom ook kwetsbaar. Op dit moment is de onderneming met drie potentiële projecten bezig waarvan de eigenaar de kans op opdracht groter dan 90% acht, één project in de Oekraïne, één in Roemenië en één in Australië.

Gewenst profiel kopende partij
Naast de lopende opdrachten loopt de onderneming tegen de grens van de mogelijkheden aan en daarom wordt een strategische partner gezocht. Dit in de vorm van een onderneming waarbij elkaar versterken een leidend uitgangspunt is of in de vorm van een MBI-kandidaat die door technische- en marktkennis een wezenlijke bijdrage kan leveren voor verdere stabiele groei.

Omzet

€ 2.000.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Oost Nederland

Sector

Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#22995

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!