Specialist in bedrukte plasticcards

VERKOCHT
Verzorgt de totale communicatie inclusief print & mail
De onderneming verzorgt voor haar opdrachtgevers de totale communicatie, onder meer via druk, print en mail. Binnen deze activiteiten is de levering van passen in allerlei uitvoeringen een sterk specialisme. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.500.000

EBITDA

EBITDA € 165.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Industrie & productie
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23540

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De onderneming is in 1998 opgericht en verzorgt voor haar opdrachtgevers de totale communicatie, onder meer via druk, print en mail. Binnen deze activiteiten is de levering van passen in allerlei uitvoeringen een sterk specialisme.

Juridische structuur
De onderneming wordt gevoerd in een besloten vennootschap. De aandelen zijn in bezit van een Holding, waarvan de directeur tevens eigenaar is.

Huisvesting
De huidige vestiging, in Noord-Holland, is gehuisvest in een huurpand met een kantoorruimte van 240 m2 en een opslagruimte van 50 m2. Met de huidige manier van werken en de huidige personeelsbezetting is de beschikbare ruimte ruim voldoende.

Afzet
Zakelijke opdrachtgevers, waaronder bekende landelijk opererende organisaties, ondermeer overheden, vakbonden, thuiszorgorganisaties, sportbonden en overige ledenorganisaties.

Omvang
Het aantal medewerkers in dienst van de onderneming bedraagt 4 exclusief de directie. Het personeel is goed opgeleid, zelfstandig werkend en heeft speciale vakkennis.

Reden verkoop
De huidige ondernemer moet gezien zijn leeftijd nadenken over de continuïteit van de leiding van de onderneming en overweegt daarom om de onderneming aan derden over te dragen.

Financiering
De koper dient in het huidige bancaire klimaat zelf een belangrijk deel van de koopsom in te kunnen brengen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!