Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Sportcentrum met goed gelegen panden in Utrecht

Vele vrije parkeermogelijkheden voor , fietsen, scooters, motoren en auto’s, openbaar vervoer op loopafstand


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een sportcentrum op een zeer goede locatie met 50 parkeerplaatsen, een fietsen- en scooterstalling. Zowel het bedrijf als het onroerend goed (de panden) wordt te koop aangeboden. Het geheel is opgetrokken uit schoonsmetselwerk, als de inventaris zijn in uitstekende staat van dienst. 

Onroerend goed
Het te verkopen vastgoed betreft 2 kadastraal aaneengeschakelde gescheiden panden. Alle nuts voorzieningen zijn ook kadastraal gescheiden.

Bijzonderheden
Het sportcentrum voldoet aan alle eisen en normen welke gesteld door de milieudienst. Alle trainingsruimten, danszaal, spinningzaal, cardioruimte, fitnessruimte, krachtruimte, crossfitruimte, functional trainingsruimte, budozaal met 14 stootzakken en demontabele boksring zijn voorzien van klimaatbehandeling en airco. Bovengenoemde trainingsruimten zijn tevens voorzien van alle nodige trainingstoestellen, middelen en attributen. Het geheel is gelegen in de kern van de woonplaats in het midden van het land.

Panden
Pand 1:

  • Oppervlakte is 1000 m2 bestaande uit 2 verdiepingen.
  • Oppervlakte begane grond is 440 m2
  • Oppervlakte 1 e verdieping is 560 m2

In dit pand is momenteel een sportschool gevestigd, deze kan bij interesse worden overgenomen. Er is een leden bestand van 1.000 actieve leden welke van verschillende sport mogelijkheden gebruik maken. De inventaris is zeer compleet goed onderhouden.

Pand 2:

  • Oppervlakte is 120 m2 bestaande uit 1 verdieping (begane grond)

Pand 2 wordt momenteel verhuurd, hierop is een lopend huurcontract van kracht welke zorgt voor terugkerende inkomsten.

USP
Het onroerend goed is geheel opgetrokken uit schoonmetselwerk, zowel de buiten- binnenmuren en is in uitstekende staat van onderhoud. Het voldoet aan alle eisen en normen welke gesteld zijn door de milieudienst. Alle ruimten zijn voorzien van klimaatbehandeling en airco. Uitgebreid recent(februari 2020) taxatierapport is aanwezig.

Omzet
€ 280,000
Winst
€ 80,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28686
Rechtsvorm
Eenmanszaak