Er worden onder andere aluminiumrolsteigers, bouw-/personenliften en transportmiddelen gebouwd

Steigerbouwbedrijf waar onder andere aluminiumrolsteigers,  bouw-/personenliften en transportmiddelen gebouwd. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.500.000

EBITDA

Nettowinst € 250.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25171

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een steigerbouwbedrijf met c.a. 50.000m2 stalen steigers. Er worden onder andere aluminiumrolsteigers,  bouw-/personenliften en transportmiddelen gebouwd. 


Bijzonderheden

De door ons uitgevoerde steigerbouwwerkzaamheden worden in hoofdzaak in het Westen (regio Rijnmond) t/m Amsterdam uitgevoerd. Vanaf de opname t/m de aflevering, alles hebben we in eigen beheer en we bedienen de markt vanuit 2 vestigingen. Er zijn veel vaste opdrachtgevers, goede vooruitzichten en de onderneming heeft geen schulden.

Mogelijkheden
Onze onderneming bestaat al ruim 25 jaar en bestaat uit meerdere bv's. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden en/ of potentie en zo wellicht een goede aanvulling zijn op ondernemingen die actief zijn in de "hoogwerkers branche".

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.