Er worden onder andere aluminiumrolsteigers, bouw-/personenliften en transportmiddelen gebouwd

Steigerbouwbedrijf waar onder andere aluminiumrolsteigers,  bouw-/personenliften en transportmiddelen gebouwd. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.500.000

EBITDA

Nettowinst € 250.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25171

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een steigerbouwbedrijf met c.a. 50.000m2 stalen steigers. Er worden onder andere aluminiumrolsteigers,  bouw-/personenliften en transportmiddelen gebouwd. 


Bijzonderheden

De door ons uitgevoerde steigerbouwwerkzaamheden worden in hoofdzaak in het Westen (regio Rijnmond) t/m Amsterdam uitgevoerd. Vanaf de opname t/m de aflevering, alles hebben we in eigen beheer en we bedienen de markt vanuit 2 vestigingen. Er zijn veel vaste opdrachtgevers, goede vooruitzichten en de onderneming heeft geen schulden.

Mogelijkheden
Onze onderneming bestaat al ruim 25 jaar en bestaat uit meerdere bv's. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden en/ of potentie en zo wellicht een goede aanvulling zijn op ondernemingen die actief zijn in de "hoogwerkers branche".

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.