Structureel winstgevend installatiebedrijf

Allround loodgietersbedrijf voor zakelijke en particuliere markt


Beschrijving

De onderneming is een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de installatiewerkzaamheden vinden er werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking, zink- en loodwerkzaamheden. Het bedrijf heeft circa 350 onderhoudscontracten en is verplaatsbaar.

Bijzonderheden
De huur van de bedrijfslocatie na overname is een gewenst onderdeel van de bedrijfsovername, geen must. 

Omzet
Het omzetniveau bedraagt circa € 750.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend. 

Personeel
Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam, waarvan 3 allround loodgieter/installateurs en 1 parttime administratief medewerkster.

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio Groot Amsterdam en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. 

Reden voor verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector. De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst volgt verdere informatie.

Omzet

€ 750.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#26253

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!