Takeaway-concept voor internationale uitrol

Benelux-merk TastyTakeaway® met domeinnaam in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland


Beschrijving

Het Benelux-merk TastyTakeaway® met sterke domeinnaam in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Businessconcept
Het krachtige merk+ domeinnamen bieden de mogelijkheid om sterk concurrerende internationale platforms te bouwen en te exploiteren in een niche van de takeaway-markt.

Uitdager
De markt van takeaway in de horeca explodeert. Mede als gevolg van de coronacrisis en biedt naast de onbetwiste beursgenoteerde marktleider Thuisbezorgd.nl thans ruimte en kansen voor een ambitieuze uitdager. Een uitdager die begrijpt dat te betalen commissies van online bestellingen voor haar aangesloten ondernemingen, ook als het economisch wat minder gaat, aantrekkelijk moeten zijn en blijven.

Uitrol
De verkopende partij heeft het krachtige merk TastyTakeaway® met domeinnamen kunnen realiseren. De tijd is rijp voor de volgende stap. Het bouwen en uitrollen van platforms met een aantrekkelijke prijsstelling en condities voor horecaondernemers. Met deze uitgangspunten is een succesvolle uitrol voor een nieuw platform in deze unieke en groeiende markt zeker te behalen. Een in coronatijd recessiebestendige investering.

Transactievorm 
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor een Activa transactie.  

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#28896

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!