Technisch inkoopbureau

Voor opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en Oostenrijk
Technisch inkoopbureau voor opdrachtgevers in Nederland, Duitsland en Oostenrijk ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

EBITDA € 360.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Industrie & productie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30517

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en machines (inclusief toebehoren) voor diverse sectoren zoals onder andere de staalbouw en metaalindustrie vanuit onder andere Polen en China.

Bijzonderheden
De onderdelen en producten worden volgens eigen specificaties van afnemers verwerkt. Daarnaast biedt de onderneming dienstverlening op het gebied van kwaliteitscontroles en magazijnopslag aan.

Bijzonderheden
Betreft een zeer winstgevende onderneming met gevestigde reputatie en naamsbekendheid door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Onderscheidend 
Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door transparante en actieve communicatie en toegewijde c.q. vakmanschap in de uitvoering van de werkzaamheden. De onderneming heeft dankzij jarenlange ervaring een uitgebreide klantenportfolio opgebouwd met langdurige relaties.

Reden voor verkoop
Na jaren van toewijding en inspanning is de huidige eigenaar vanwege gebrek aan opvolging voornemens om een geschikte overnamekandidaat te zoeken. De verkoper zal gedurende een nader overeen te komen periode beschikbaar zijn.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!