Ook verkoop sanitair/tegels

Onderneming richt zich naast tegelzetactiviteiten in de regionale B2B markt ook op verkoop sanitair en tegels. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#27654

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming richt zich naast tegelzetactiviteiten in de regionale B2B markt ook op de verkoop van sanitair en tegels. Hiervoor heeft de onderneming een uitgebreide showroom met diverse showroomopstellingen met sanitaire artikelen, wand- en vloertegels. 

Kerncijfers
In 2018 is een omzet van ruim € 1.500.000 gerealiseerd met een positief resultaat. Ook 2019
ontwikkelt zich in deze lijn. Het bedrijf is structureel winstgevend (ook in de recente crisisjaren).

Huurpand
De onderneming is gevestigd in een huurpand in de regio groot Haaglanden, in totaliteit beschikt men over een bedrijfsoppervlakte van circa 1000 m2 (bestaande uit showroom, kantoorruimte en magazijn/werkplaats met eigen inrit). Verhuurder is flexibel en indien gewenst kan de onderneming worden verplaatst.

Personeel
Er zijn 7 FTE in dienst en er wordt gebruik gemaakt van vaste ZZP-ers en oproepkrachten.

Kenmerken
Het bedrijf kenmerkt zich door een zelfsturend team, kwalitatieve producten en dienstverlening en met korte doorlooptijden.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. 

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.