Tegelzettersbedrijf met stabiele opdrachtenstroom

Ook verkoop sanitair/tegels


Beschrijving

De onderneming richt zich naast tegelzetactiviteiten in de regionale B2B markt ook op de verkoop van sanitair en tegels. Hiervoor heeft de onderneming een uitgebreide showroom met diverse showroomopstellingen met sanitaire artikelen, wand- en vloertegels. 

Kerncijfers
In 2018 is een omzet van ruim € 1.500.000 gerealiseerd met een positief resultaat. Ook 2019
ontwikkelt zich in deze lijn. Het bedrijf is structureel winstgevend (ook in de recente crisisjaren).

Huurpand
De onderneming is gevestigd in een huurpand in de regio groot Haaglanden, in totaliteit beschikt men over een bedrijfsoppervlakte van circa 1000 m2 (bestaande uit showroom, kantoorruimte en magazijn/werkplaats met eigen inrit). Verhuurder is flexibel en indien gewenst kan de onderneming worden verplaatst.

Personeel
Er zijn 7 FTE in dienst en er wordt gebruik gemaakt van vaste ZZP-ers en oproepkrachten.

Kenmerken
Het bedrijf kenmerkt zich door een zelfsturend team, kwalitatieve producten en dienstverlening en met korte doorlooptijden.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. 

Omzet

€ 1.500.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27654

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!