Tweewielerspeciaalzaak Zuid-Limburg

Verbonden aan een bekend fietsenmerk


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een goedlopende tweewielerzaak in Zuid-Limburg. Deze onderneming wordt geleidt wordt door passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak.

Bijzonderheden
De onderneming is verbonden aan een bekend fietsenmerk en heeft een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen, met een ruime voorraad.  De zaak is gelegen aan een belangrijke lokale doorgaande weg en goed bereikbaar. Het assortiment bestaat naast de fietsen uit veel accessoires, o.a. van fietstassen tot sportvoeding en van kinderzitjes tot bidonhouders.

Werkplaats
Er is een professionele werkplaats waar service, onderhoud en reparaties verricht worden. Er is één monteur.

Voorraad
De voorraad heeft een waarde van circa € 130.000,- en is een onderdeel van de overname, tenzij de overnemende partij andere merken wil voeren ofwel met een lagere beginvoorraad wenst te starten.

Transactievorm
De transactievorm bestaat uit een activatransactie.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wenst om persoonlijke reden afstand te doen van de onderneming.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Geschikt voor
Deze onderneming is passend voor een eenmanszaak of een gepassioneerd echtpaar die zaak kan voortzetten. Het bedrijfspand wordt gehuurd van de huidige eigenaar.

Omzet

€ 550.000

Aantal Fte

1

Regio

Zuid Nederland

Sector

Detailhandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#25908

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!