Uniek 3D fotoconcept, incl. mobiele studio

Zowel B2C als B2B inzetbaar


Beschrijving

Dit unieke 3D-concepte is gericht op het fotograferen van personen in volledig 3D in slechts enkele seconden. Er wordt gebruik gemaakt van plm. 250 camera's in combinatie met geavanceerde software voor het levensecht digitaal vastleggen van de persoon. De Hr-bestanden zijn vervolgens geschikt voor het vervaardigen van full colour beeldjes.

Bijzonderheden
Bijzondere momenten in het leven, bedrijfsevents, beurzen, promo- acties, kinderen, vader moeder, opa oma, maar ook mode huisdieren en/of speciale kledij, allemaal events waarvoor dit unieke 3D concept uitstekend inzetbaar is.

Fotocabine
Stand-alone hightech fotocabine in speciaal gebouwde oplegger. De speciale en unieke fotocabine/oplegger combinatie kan volledig self-supporting draaien en is dus op elke locatie inzetbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 600.000

Winst

€ 250.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Media, reclame & communicatie, Overig

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28770

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!