Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Veelzijdig kunststofverwerkend bedrijf

Krachtig in commercie, functionaliteit en creativiteit


Beschrijving

Deze unieke onderneming is gespecialiseerd in design en de verfijnde en technische bewerking van diverse kunststoffen in combinatie met materialen zoals rvs, aluminium en in combinatie met elektronica en IT hard- en software. Het bedrijf produceert sophisticated onderdelen voor medische apparatuur tot (grote) displays o.a. voor de grote sport- en elektronicamerken.

Bijzonderheden
Naast productie in opdracht en naar specificatie van klanten, heeft de onderneming een uniek product in de vorm van een interactief display van groot en voor ieder herkenbaar formaat dat toegepast kan worden in ziekenhuizen, instanties, warenhuizen, bedrijven etc.

Marktpositie
De onderneming heeft een unieke positie in de markt verworven als betrouwbare en snelle leverancier van (combi-) kunststofproducten.

Kracht
De onderneming denkt mee met de klanten in design, materiaal en de meest efficiënte manier van verpakken en presentatie. De onderneming produceert zowel one-offs als series. Omvangrijk en waardevol high tech machinepark en productiemiddelen en een gecommitteerde bedrijfscultuur.

Onroerende goed
Het onroerende goed is eigendom van de onderneming en kan gekocht dan wel gehuurd worden. 

Omzet
€ 1,500,000
Winst
EBIT € 250,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Noord Nederland
Sector
Industrie & productie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27896
Rechtsvorm
B.V.