Verhuurbedrijf evenementen en partijen (Noord-Holland)

Levert servies, glaswerk, tafellinnen, meubels, biertaps, koel- en vriesapparatuur


Beschrijving

Gerenommeerd verhuurbedrijf voor evenementen en partijen, tevens groothandel. Al meer dan 50 jaar bestaand. De onderneming levert een scala aan inventaris, meubilair en apparatuur voor kleine en grote feesten, partijen en evenementen: servies, glaswerk, tafellinnen, meubels, biertaps, koel- en vriesapparatuur etc.

Bijzonderheden
De onderneming is regionaal georiënteerd en is een begrip in de betreffende regio. Kwaliteitsbedrijf, gericht op service en met aandacht voor de klant. Levert zowel aan particulieren (30-40%) als aan bedrijven en instellingen (60-70%). Dienstverlening bestaat naast verhuur ook uit afwassen/reinigen en bezorgen/ophalen.

Machinepark
De onderneming heeft voor haar dienstverlening een moderne wasstraat met voldoende capaciteit, hogedrukspuiten, een bestekwasmachine (met behulp van porseleinkorrels) en een poleermachine in eigendom. Daarnaast heeft de onderneming 4 vrachtwagens voor de bezorging in eigendom. Het bedrijf heeft een enorme en diverse verhuurvoorraad in eigendom.

Kerncijfers
Geavanceerde wasstraat en reinigingsapparatuur, eigen vrachtauto’s, eigen pand van 1.500 m². Omzet € 1,3 miljoen (in coronajaar 2021 tijdelijk teruggevallen naar € 600K), EBITDA na ondernemersbeloning ca. € 150.000.

Huisvesting
De onderneming heeft het bedrijfspand op een levendig industrieterrein in eigendom. Het pand heeft een vloeroppervlak van ca. 1.500 m² en omvat twee verdiepingen en kantoorruimte. De vennoten hebben een voorkeur om het pand tegelijk met de onderneming te verkopen. Als alternatief is verhuur bespreekbaar. 

Personeel
Ca. 10 FTE medewerkers plus oproep- en uitzendkrachten op hoogtijdagen.

Geschikt voor
Geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten met ruime eigen middelen.

Transactievorm
Activatransactie naar keuze met of zonder eigen pand.

Reden voor verkoop
Aangeboden vanwege leeftijd en andere interesses van de eigenaar.

Omzet

€ 600.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29854

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!