Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Verkooporganisatie hormoonvrij kwaliteitsproduct

Dealer, advies en verkoop in Nederland


Beschrijving

De organisatie is exclusief dealer voor Nederland van een Duits kwaliteitsproduct dat wereldwijd wordt verkocht. Er is meer dan 30 jaar ervaring met de productie en verkoop van dit product. De organisatie heeft gebouwd aan vruchtbare samenwerkingsverbanden met meerdere partijen die gezonde oplossingen hoog in het vaandel hebben staan. Groot voordeel voor de overnemende partij is dat de onderneming direct rendement genereert.

Bijzonderheden
De organisatie is niet locatie gebonden en kan met enigszins beschikbare ruimte ook vanuit huis worden uitgeoefend.

Omzet/Klanten
De omzet wordt momenteel uitsluitend gerealiseerd bij particulieren, doelgroep: vrouwen. Kenmerkend is dat elke klant dit product éénmalig aanschaft. De mogelijkheid bestaat om uit te breiden naar winkels. Het product kent een zeer interessante winstmarge.

Locatie
De onderneming is nadrukkelijk niet locatie gebonden.

Reden van verkoop
De huidige eigenaar van de onderneming wenst zich te focussen op andere, niet-ondernemingsactiviteiten maar ziet ook dat de onderneming nog beter zal renderen onder iemand met meer gevoel voor Marketing.

Kansen
Overname biedt de mogelijkheid tot verwerving van direct inkomen met uitstekende mogelijkheden tot verdere doorgroei. De onderneming sluit aan bij de laatste jaren groeiende focus op ‘gezondheid’ in Nederland. Voor een partij al actief in de gezondheidssector kunnen nadrukkelijk synergie- en schaalvoordelen worden gerealiseerd. Er wordt al samengewerkt met bedrijven en ‘affiliates’ die voor verspreiding van informatie omtrent het product zorgen.

Geschikt voor

  • Ondernemer/Onderneming met een complementair product die haar productportfolio wenst uit te breiden.
  • Mensen die de ambitie hebben om inkomen te verwerven als zelfstandige en nadrukkelijk affiniteit hebben met de product/marktcombinatie (hormoonvrije oplossing). 

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
Activa transactie met betaling voor ‘goodwill’. 

Omzet
€ 160,000
Winst
EBITDA € 30,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Franchise, Gezondheidszorg & farmacie
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27687
Rechtsvorm
Eenmanszaak