Vervaardiger/leverancier van specialistische metalen onderdelen

Onderneming is een professionele vervaardiger en leverancier van specialistische metalen onderdelen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.100.000

EBITDA

EBITDA € 300.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29246

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een professionele vervaardiger en leverancier van specialistische metalen onderdelen. De onderneming beschikt over een gevarieerde samenstelling van geavanceerde machines en kan hierdoor een breed scala aan opdrachten uitvoeren als het gaat om verspaningstechniek. Tevens verricht de onderneming aanvullende bewerkingen zoals lassen en verchromen.

Locatie
De onderneming is gevestigd in Zuidwest-Nederland, is gevestigd in een modern bedrijfspand met up-to-date productiemiddelen en heeft een trouw personeelsbestand.

Reden verkoop
Verkoper is wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd in het kader van de continuïteit van de onderneming op zoek naar opvolging.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.